• 0
Arcadiez

Achievement 4.6 issue

Question

Hello, we just updated from 4.5 to 4.6 on ipb as well as updating the theme. However there seems to be an issue related to our animate themed and the new achievement system. Instead of displaying a small icon around the profile picture it instead displays an enermous one above the profile picture. It will disappear and become a small one if i switches to a another theme. So it's theme related. Any ideas what can be done to resolve this, please let me know - arc

Picture of current theme

Picture of the issue

Picture of how we would like it to be

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi Arcadiez,

If you've purchased the theme from the Invision marketplace, please send me a PM with your username so I can upgrade your account to Customer status. If you can also please update your Forum URL so I can view your issue myself, that would be great! It's currently set to "Double Bubble Canapy" which isn't a valid URL :)

Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 hour ago, Ehren said:

Hi Arcadiez,

If you've purchased the theme from the Invision marketplace, please send me a PM with your username so I can upgrade your account to Customer status. If you can also please update your Forum URL so I can view your issue myself, that would be great! It's currently set to "Double Bubble Canapy" which isn't a valid URL :)

Thank you!

Woops my bad, appearntly copied and paste something different than the intended url; Has been updated.

Correct, the theme was bought from the marketplace, but not under my name as im not the owner of the website. If you need receipt or other related information you have to wait a bit until he wakes up and i can gather the info.

I'm an Adminstrator and as well responisble for GFX related stuff, so the new achievement rank system is under my responisblity. Spend like an hour yesterday after the update googling and searching if there was any specific option to change the location of the new rank system until i figured out it was the theme itself who caused it. Would appreciate if you can help finding a solution without having to change theme.

Thank you - arc

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello,

Have you modified the HTML code of any template files? Your Animate theme is using modified code for the author column.

The Animate theme on my demo board is working correctly, so I'd suggest reverting any template files which you've modified to see if the issue fixes itself :)

Screen Shot 2021-07-14 at 10.00.54 am.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now